Rådgivning om FARLIGT GODS... Det handler om sikkerhed
Danmarks bedste farligt gods konsulent med lederpotentiale

Billedresultat for recruitment

 


Vi søger endnu en ny kollega, til at indgå i vores etablerede team af dygtige faglige konsulenter, til varetagelse af opgaver i forbindelse med undervisning og rådgivning.

Hvem er vi
Cantell er en markedsførende virksomhed inden for farligt gods-rådgivning, sikkerhedsrådgivning og undervisning i forbindelse med transport af farligt gods inden for vej- sø- og luftfragt. Med udgangspunkt i gældende lovgivning, har vi specialiseret os i at gennemføre alle former for kompetencegivende uddannelser i transport af farligt gods.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en transport-/spedition- eller anden brancherelevant baggrund, gerne med kendskab til farligt gods eller den kemiske industri, eventuelt suppleret med erfaring som afdelings-/teamleder. Hvis du oven i købet er uddannet sikkerhedsrådgiver er det et yderligere plus.

Mangler du den egentlige baggrund i farligt gods, sørger vi naturligvis for kompetent og dækkende uddannelse, inklusive uddannelsen som eksamineret sikkerhedsrådgiver. Det vigtigste for os er at vores nye medarbejder har den rigtige personlighed og indstilling til et spændende og krævende job som specialist og har evnen til at lede et team af dygtige kolleger.

DINE ARBEJDSOPGAVER
Du vil komme til at indgå i et stærkt team af professionelle undervisere og sikkerhedsrådgivere, hvor dine opgaver bl.a. vil være: 

•  Daglig ledelse i samarbejde med selskabets direktør
•  Kundeansvar
•  Sikkerhedsrådgivning og rådgivning i forbindelse med transport af farligt gods
•  Projektledelse af interne og kundespecifikke opgaver
•  Planlægning, udvikling og gennemførelse af specielle kurser
•  Medvirkning ved udvikling af kursusmateriale og håndbøger 
•  Undervisning på farligt gods kurser

Vores kontorfaciliteter i Fredericia, danner rammen og udgangspunktet for stillingen, men vores mange arbejdsopgaver foregår såvel her i huset som hos vores mange kunder landet over. 

Løn og ansættelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt – men vi venter meget gerne på den rigtige ansøger.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusive fri telefon, pension, sundhedsforsikring og feriefridage. 

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail og gerne som et sammenhængende PDF-dokument til Jesper Hornum på mailadressen
jh@cantell.dk.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jesper Hornum på telefon nr. 5121 4782.