Rådgivning om FARLIGT GODS... Det handler om sikkerhed
Skriftlige anvisninger
Download gratis Cantells bearbejdede skriftlige anvisninger (sikkerhedskort) ved at klikke på flaget nedenfor*. Øvrige sprog downloades fra FN's hjemmeside.

Sikkerhedskortene kan også bestilles i webshoppen i lamineret udgave.

Dansk 
Øvrige

* Beredskabsstyrelsen oplyser at WP15 mødet har besluttet, at de nye sikkerhedskort, skal være identiske med det layout der er vist i ADR-konventionen. Det er således ikke tilladt at ændre i ordlyden, opstillingen eller indholdet, ligesom de ikke må forsynes med f.eks. logo m.m.

Vi har hos Cantell valgt at bibeholde vores bearbejdede udgave, der er identiske med ADR-konventionens, men dog forsynet med røde punkterede linjer i siderne, for at gøre sikkerhedskortene lette at identificere og dermed leve op til ADR-konventionens krav om at sikkerhedskortene skal være lette at finde. Vi har samtidig forsynet sikkerhedskortene med nationalflag, for at lette identifikationen af de forskellige sprogvarianter.

Alle sprogvarianter kan downloades i den ubearbejdede udgave fra FN's hjemmeside. Vær opmærksom på at ikke alle lande har offentliggjort deres reviderede version endnu.