Rådgivning om FARLIGT GODS... Det handler om sikkerhed
Konsulentrådgivning
Man står ofte over for, at vidensniveauet i virksomheden ikke er tilstrækkeligt i konkrete situationer, eller også ønsker man blot sikkerhed for, at lovgivningen er korrekt forstået. Vi har tre niveauer i vores konsulentrådgivning:

Online rådgivning
Hvis svaret ikke er af hastende karakter, kan man benytte formularen her eller fremsende en E-mail. Vi bestræber os på at besvare alle e-mail-henvendelser samme dag, som de modtages. Vi skal dog have fuldstændige oplysninger på spørgeren. E-mails uden firmanavn, kontaktperson o.l., bliver ikke besvaret. Ved at benytte vores online-rådgivning, bliver man ligeledes oprettet i vores mailsystem over modtagere af vores nyhedsbreve med relevant information om farligt gods. 

Telefonrådgivning
Sidder man midt i situationen, flyveren skal lette, lastbilen køre, direktionen skal have svar, eller andre situationer hvor man bare skal have svar øjeblikkeligt, er vores telefonrådgivning den rigtige udvej. Ring på 7624 0048

On-site rådgivning
Kræver situationen det, kommer vores konsulenter gerne på besøg i virksomheden, i forbindelse med rådgivning. Det kan eksempelvis være i forbindelse med emballering, lastning, opbevaring m.m., som kræver vores øjne i den konkrete situation.

GRATIS RÅDGIVNING, ABONNEMENT eller KLIPPEKORT?

Såfremt karakteren af spørgsmålet ligger ’lige til højrebenet’, vil vi svare dig via vores online- eller telefonrådgivning helt uden beregning*.

Har du et spørgsmål som kræver øjeblikkelig behandling, eller stikker henvendelsen et spadestik dybere, tillader vi os at fakturere rådgivningspris herfor – du modtager naturligvis et prisoverslag inden vi igangsætter opgaven. Har du brug for regelmæssig rådgivning, der ikke i forvejen er er dækket af en sikkerhedsrådgiveraftale, kan vi tilbyde en klippekort-ordning med henholdsvis 4 eller 10 timers rådgivning eller en fast rådgivningsaftale tilpasset jeres behov. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.  

*) Gratis rådgivning ydes dog ikke til virksomheder der tilbyder rådgivning, herunder sikkerhedsrådgivning, til eksterne virksomheder. Tilhører du denne kategori, ser vi frem til en dialog med dig - det er ikke nødvendigvis dyrt, at have Cantell som sparringspartner i din virksomhed.